Apotheek De Pauw

15 juni 2024

Nieuwsflash

Jaarlijks wordt de apotheek overstelpt met vragen naar compendia, door studenten die een opleiding in de gezondheidszorg volgen. Helaas kan niet altijd aan die vraag voldaan worden omdat de apotheek vaak maar één exemplaar ontvangt. Gelukkig kan je steeds zelf een compendium aanvragen bij de uitgevers.

  • Het 'Gecommentariaard Geneesmiddelen Repertorium', ook wel gekend als het 'groene boekje' kan je aanvragen per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of downloaden via deze link.
  • Het compendium met de bijsluiters, uitgegeven door Pharma.be kan aangevraagd worden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let wel: dit compendium bevat niet alle bijsluiters van de op de Belgische markt beschikbare geneesmiddelen.
  • De bijsluiters van alle geneesmiddelen die op de Belgische markt beschikbaar zijn kan je terugvinden op de site van het Ministerie van volksgezondheid FAGG.

Gezondheid en geneeskunde zijn domeinen die steeds bewegen, evolueren. Breng regelmatig een bezoekje aan onze site, je zal telkens weer iets anders ontdekken! Klik op de foto van uw apotheek en ontdek onze volledige site!

  • In de nieuwsbalk, bovenaan de site, vind je steeds de nieuwtjes terug over onze apotheek. De nieuwsberichten aan de rechterkant van de site gaan over gezondheid en geneesmiddelen.
  • Onder het menu-item 'mijn apotheek' vind je alle informatie terug over onze apotheek. Van ons aanbod en diensten, ons team, de spaarkaart, tot contact en documenten aanvragen.
  • Het item 'informatie en advies' verzamelt alle gezondheids- en geneesmiddelen informatie. Van folders, tot gebruiksaanwijzingen of demonstratiefilmpjes.
  • Producten reserveren kan via 'bestellen' en registreren voor de nieuwsbrief via 'inschrijven'. Zo blijf je steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes, promoties, vankanties, enz....
  • Het onderwerp 'links' herbergt een schat aan links naar andere interessante websites, gescreend op kwaliteit!

Nog steeds niet gevonden wat je zoekt? Maak dan gebruik van onze krachtige zoekrobot! Die vindt wel een antwoord op je vraag. En als die ook niks vindt, stuur dan gerust je vraag door via het contactformulier.

Veel plezier bij het ontdekken van onze site!

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring zo aangenaam en functioneel mogelijk te maken Meer info