Apotheek De Pauw

15 juni 2024

Jaarlijks wordt de apotheek overstelpt met vragen naar compendia, door studenten die een opleiding in de gezondheidszorg volgen. Helaas kan niet altijd aan die vraag voldaan worden omdat de apotheek vaak maar één exemplaar ontvangt. Gelukkig kan je steeds zelf een compendium aanvragen bij de uitgevers.

  • Het 'Gecommentariaard Geneesmiddelen Repertorium', ook wel gekend als het 'groene boekje' kan je aanvragen per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of downloaden via deze link.
  • Het compendium met de bijsluiters, uitgegeven door Pharma.be kan aangevraagd worden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let wel: dit compendium bevat niet alle bijsluiters van de op de Belgische markt beschikbare geneesmiddelen.
  • De bijsluiters van alle geneesmiddelen die op de Belgische markt beschikbaar zijn kan je terugvinden op de site van het Ministerie van volksgezondheid FAGG.

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring zo aangenaam en functioneel mogelijk te maken Meer info